Forside Om meg Kontakt Utvekslingsblogger

Nærmer seg!

Hei!

Nå er det overhode ikke lenge til jeg drar mot Argentina! Jeg skal ut å spise med familien imorgen, også overnatter Oscar her til torsdag. Også drar jeg, han og mamma til flyplassen. Flyet mitt til Oslo går ganske tidlig, så det blir reising egentlig hele dagen, og frem til neste morgen, for da er vi fremme i Buenos Aires!! Nå har jeg litt blandede følelser, blir både gøy og trist å dra. Blir å savne de her hjemme så utrolig mye! Men jeg gleder meg også fordi det kommer til å bli et utrolig år:D Og alle er jo her hjemme når jeg kommer tilbake.

Har kommet igang med pakkingen, men er langt fra ferdig. Er så alt for mye jeg vil ha med, så skal prøve å få litt klær i håndbagasje også:)


Ganske fullt her ja...


Har allerede lagt klart noen klær som mamma skal sende ned når jeg har kommet...:)

Er nok på vei mot Argentina når neste innlegg kommer!:D2 kommentarer

Oscar Pettersen

24.08.2013 kl.17:00

Ååh, det her va så hjerteknusandes.. Men går bedre no jenta mi! Glede mæ til å komme å besøke dæ nede i Argentina. Skal ikke bli nokka for langt her, men skulle bare si at æ kommer til å følge med hver dag her etter innlegg. Elske dæ jenta mi <3

miraiargentina

26.08.2013 kl.00:46

bra at bestegutten blir å følge med på bloggen <3 Oscar Pettersen:

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Jeg heter Mira Sæther, er 17 år og kommer fra Tromsø. Året 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til Argentina med AFS. Håper dere vil Følge bloggen min:)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits