Forside Om meg Kontakt Utvekslingsblogger

Mine første dager i Argentina

Hei!

Denne uken er nå snart over, og samme er den første uken i min nye vertsfamilien og på min nye skole. Det har vært veldig mye tanker og følelser denne uken, men har det helt fint her i Argentina! Savner selvfølgelig familie og kjæreste hjemme, men har det bra:) Er blitt vandt til å være her nå, og det føles ikke rart å bo her. Eneste er at jeg bor 30 minutter med buss unna byen, så er ikke mulig for meg å dra noen plass alene, ikke enda ivertfall! Byen er veldig stor og systemet på bussene er heelt annerledes her enn hjemme i Norge. Om jeg drar til byen er det mye som skal til for at jeg skal klare å finne busstoppet til bussen tilbake:p Her er ivertfall noen bilder fra mine første dager i byen og på skolen her i Salta!

Alle i klassen er superhyggelige, og prøver så godt de kan å kommunisere med meg! Er litt vanskelig da, fordi spansken min er overhode ikke bra. Jeg lærer ivertfall, og kan litt og litt mer hver dag! Skolen her er veldig annerledes enn hjemme! Vi gjør absolutt ingenting i timene, og skolen er katolsk. Ledelsen er veldig streng på at null sminke er lov og man må bruke uniform. På starten av dagen heiser de også det argentiske flagget og sier noe på spansk som jeg ikke skjønner noe av. 


Dette er da gaten min, veldig annerledes fra hjemme ivertfall!

 


Har vært på et kjøpesenter for å kjøpe skriveblokk, blyanter og penal til skolen.

 


Noen fra klassen:)


Mari hadde bursdag så da var det kake og brus i sistetimen!


Meg og Anita


Alle jentene i klassen:)


Her var nesten hele klassen på et fint kjøpesenter ca 15 min fra skolen!

-Mira<3

 ... Én kommentar

Oscar Pettersen

29.08.2013 kl.18:49

Ååh så fint at du kommer dæ til rette no, e veldig rart uten dæ. Blir nesten som et "utvekslingsår" her også sia det e uten dæ og ikke vet ka æ skal gjøre på fritida. Elske det bilde av dæ på kjøpesenteret. Blir å følge me hver dag jenta mi! muss og suss fra gutten din som elske dæ <3

Skriv en ny kommentarVelkommen til min blogg! Jeg heter Mira Sæther, er 17 år og kommer fra Tromsø. Året 2013/2014 reiser jeg som utvekslingsstudent til Argentina med AFS. Håper dere vil Følge bloggen min:)

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits